LogIQrooms nyári napközis tábor

Nyári napközis detektív és szabadulójáték tábor 9-14 éveseknek, minden nap élő "szabadulós" játékkal, rejtélyekkel, kreatív és logikai játékokkal!

A LogIQrooms nyári napközis "szabadulós" játék táborában nem a szó szoros értelmében vett "szabadulós" játékokban vesznek részt a gyerekek, hiszen nem zárjuk be őket sehová, nem kell sötétben tapogatózniuk, és nem is ijesztgetjük őket. Közelebb áll a valósághoz, ha nyomozós vagy detektív játékoknak nevezzük ezeket.

A táborban minden nap egy újabb világba repítik a kis Sherlock Holmes-okat és Indiana Jones-okat. Hiszen minden napra jut egy gyerekbarát "szabadulós" játék, melyeknél nem a kiszabadulás a cél, hanem egy-egy különleges rejtély megoldása.

Ha a családdal már voltatok ilyen játékokban, Ti is tudjátok, hogy mennyire élvezik ezeket a gyerekek (is)!

A délelőttök többnyire egy-egy ilyen játék végigjátszásával telnek, ahol a gyerekek 5-6 fős csapatokban vesznek részt társaikkal, minden nap más és más rejtély nyomába eredve.

A hét napjain ellátogatunk többek között a Code13 falai közé, ahol egy víruskutató professzor szobájában kutatnak egy vírus ellenszere után, majd Indiana Jones bőrébe bújva a NAPUCHE-ban eredhetnek a maja napisten átka nyomába, melyet végül ők fognak megtörni. De lesz itt még napkitörés okozta káosz megoldása és még más izgalmas gyermekbarát rejtély.

A tábor legfőbb vonzereje maga a nyomozós játék, de lesz itt még kódfejtés, titkosírás, detektív és nyomozós csapat- és társasjátékok, ördöglakatok, számháború a Városligetben, detektív történetek, kreatív és logikai játékok és más kézműves foglalkozások, melyeken a részvétel önkéntes.

A táborba olyan gyerekek jelentkezését is várják, akik még sosem voltak élő nyomozós játékokban, hiszen a játékokhoz semmiféle előképzettség nem szükséges.

Helyszín:

A tábor bázisa a LogIQrooms Almássy utcai főhadiszállása (1071 Budapest, Almássy u. 3.), innen mennek a gyerekek minden nap egy-egy közeli, gyalogosan megközelíthető "szabadulószobába".

Étkezés:

A táborban napi 3-szori étkezést (reggeli, meleg ebéd, uzsonna), napi gyümölcsfogyasztást és korlátlan folyadék (ásványvíz, tea) fogyasztást biztosítunk.

A tábor programjai, napirendje:

07:30 - 08.00   Ügyelet (igény esetén)
08:00 - 09.00   Gyülekező, reggeli
09:00 - 09.30   Agytekervények bemelegítése a játékhoz
10:00 - 11.00   Élő "szabadulós" detektívjáték
11:00 - 11.30   A játékban átélt kalandok rejtélyeinek feltárása
12:00 - 13.00   Ebéd a közeli kis étteremben
13:00 - 17.00   Napi szabadidős program, detektív játékok, titkosírás, kódfejtés, ördöglakatok, kézműves foglalkozások, uzsonna, jó idő esetén bizonyos napokon Városliget

Korosztály:

A táborba 9-14 éves gyerekeket várunk.

A tábor időpontjai:

2017. június 19-23.
2017. június 26-30.
2017. július 17-21.
A turnusok min. 5 fő esetén indulnak, maximális létszám 8 fő/turnus.

A tábor díja: 28.000 Ft

A tábor díja tartalmazza a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a "szabadulós" játékok részvételi díjait, a felügyeletet és a programokkal kapcsolatosan felmerülő összes költséget is.

Kedvezmények:

Early bird kedvezmény 2017. május 31-ig történő jelentkezéssel: -15%
Testvérkedvezmény: -10%
NOE kedvezmény: -10% (nagycsaládos igazolvány felmutatásával)
VII. kerületi kedvezmény: -10%
A kedvezmények nem összevonhatóak.
Jelentkezés 10.000 Ft előleg befizetésével.
A tábor díja OTP és K&H SZÉP kártya szabadidő alszámlával is fizethető!

Érdeklődés és jelentkezés:

info@logiqrooms.hu
+36 70 702-7511


Együttműködő partnerünk: