20200404_140040_keskeny
20200404_140040_keskeny
varazsdoboz
varazsdoboz
1_
1_
2_
2_
3_
3_
previous arrow
next arrow

A VARÁZSLÓPOGGYÁSZ

Bérelhető, otthon játszható játékunkkal a rejtély és a valódi szabadulószoba élmény a lakásotokba költözik!

 

SEGÍTSETEK MEGTALÁLNI A BÖLCSEK KÖVÉT!

Évek óta sikeresen működő családbarát szabadulószobáink ihlették bérelhető és otthon játszható logikai csapatjátékunkat, melyet 9-10 év feletti gyermekeknek és felnőtteknek ajánlunk.
A Varázslópoggyászt a nagyobb gyerekek akár önállóan, akár a szülőkkel együtt is játszhatják, és játékélménye felér egy „telepített” szabadulójátékéval!

A Varázslópoggyászban a játékosok a híres varázslótanonc világába csöppennek és oldanak meg izgalmas feladatokat egy végső rejtély felderítése érdekében. Ezt csapatmunkával, logikus gondolkodással, az összefüggések átlátásával és jó megfigyelőkészséggel érhetik el.

A játékban találkozhattok a történetből ismert számos varázslatos tárggyal, használnotok kell a varázspálcát, utazhattok az időben, és rejtélyes szimbólumok nyomába eredhettek, felöltve a varázslóiskola színes sáljait.
A játékhoz a varázslótanonc történetének ismerete nem szükséges, de aki ismeri a történetet, annak talán még különlegesebb élményt nyújt a játék a benne szereplő ismerős tárgyak miatt.

A játék kellékeit két bőrönd és egy kis táska tartalmazza, melyeket egy szobában elhelyezve, mindössze 2 percnyi előkészülettel már kezdődhet is a kaland!

A Varázspoggyász tökéletes kellék egy felejthetetlen otthoni szülinaphoz, de remek választás akkor is, ha csak a nyári szünetet szeretnétek feldobni egy közös játékkal.

 

JÓ HÍR!

A játék a házigazda vagy játékvezető számára is élvezhető, hiszen a kellékek kikészítésén túl a játék menete számára is végig rejtve marad.

 

Ha a társaság olykor elakad a játékban, akkor sincs ok aggodalomra! Ekkor jutnak szerephez a segítség kártyák.  A játék minden lépéséhez tartozik egy-egy segítség kártya, mely elsőként csupán és rejtélyes utalással próbálja továbblendíteni a csapatot a megoldás felé, de ha ez nem elegendő, a kártya másik oldalán az adott lépés megoldása is olvasható, ami elég a továbbhaladáshoz.

FONTOS!

Ez a játék nem kinyomtatható papírlapokon lévő feladványokat tartalmaz, mint sok más otthoni szabadulószoba! Nem pdf fájolkat fogtok kapni, hanem két nagy bőröndöt valódi tárgyakkal, kézzelfogható feladványokkal, titkos zárakkak, lakatokkal!

 

Rejtély, izgalom, kódok és némi varázslat. Ez a Varázslópoggyász!

Béreld ki most, és szerezz egy emlékezetes napot a családnak!

A Varázslópoggyász előre egyeztetett időpontban vehető át a LogIQrooms bázisán, a 1077 Budapest, Almássy u. 3. címen és ide is hozandó vissza.

Az otthon játszható Varázslópoggyásszal kapcsolatos érdeklődés, egyeztetés, időpont foglalás a +36-20-343-1922-es telefonszámon.

 

JÁTÉKOSOK SZÁMA:

  2-8 fő

JÁTÉKIDŐ:

  a visszajelzések alapján
  a játék 60-120 perc között
  teljesíthető

NEHÉZSÉG:

GYEREKBARÁT, CSALÁDBARÁT:

A JÁTÉK ÁRA

20.000 Ft
(a játékosok létszámától függetlenül)

(átvételkor 30.000 Ft kaució fizetendő, mely a játék hiánytalan és sértetlen visszavételekor visszajár)