4
4
2
2
1
1
3
3
previous arrow
next arrow

LEGKISEBBEK A BÖLCSEK KÖVE NYOMÁBAN SZABADULÓSZOBA

Legkisebbeknek szóló, 7-10 éves kor közöttieknek ajánlott játékunkat úgy alkottuk meg, hogy „A Bölcsek köve nyomában” szabadulószoba bonyolultabb, összetett logikai feladatait több keresgélős, kutatós, matatós, varázslatos játékelemre, illetve az ennek a korosztálynak megfelelő játékos feladatra cseréltük, melyek megoldásával, lineális játékmenet alapján tudnak haladni a rájuk bízott varázslatos küldetés teljesítése érdekében.

SEGÍTSETEK MEGTALÁLNI A BÖLCSEK KÖVÉT!

 

A nagyok játékához hasonlóan ez a szabadulószoba is a legismertebb alkimista, Nicolas Flamel műhelyébe repít benneteket, ahol izgalmas feladatokat oldattok meg a Bölcsek köve felkutatása érdekében.

A játék nem igényli a Harry Potter történet ismeretét. Éles szem, találékonyság, és egy kis bátorság elegendő ahhoz, hogy az írni, olvasni már tudó, a számokat már ismerő kis gyerkőcök remekül szórakozzanak ebben a játékban.

Az örök élet kövének felkutatása közben találkozhattok számos misztikus tárggyal, rejtélyes szimbólumok nyomába eredhettek, a csillagos égbolt mutatja az utatokat és néhány varázspálca is a segítségetekre lehet.

Ebben a játékváltozatban szívesen fogadunk családokat is, de ebben az esetben a szülőknek, felnőtt részvevőknek tudniuk kell, hogy ez a nehézségi szint az ő számukra nem tartogat komoly kihívásokat, itt a központi cél a gyermek(ek) aktív részvétele és sikerélménye. Ha azonban a cél egy izgalmas játékélmény közös átélése kisebb gyermek(ek)kel, akkor ez a játékverzió a tökéletes választás!

Amennyiben a csapatot kizárólag 10 év alattiak alkotják, a játékmester ebben a játékváltozatban a játéktérbe is az ifjú játékosokkal tart, sőt, időnként a játék közben is aktívan részt vesz. Időnként történetmeséléssel árnyalja a történéseket, gondoskodik a gyerekek biztonságos játékáról és persze segítséget is kaphattok tőle, ha elakadnátok.
Ha felnőttek is a kicsikkel játszanak, a játékmester csak kamerán keresztül követi a játékot.

A bájitalok, színek, illatok, ásványok és titkos receptúrák között kalandozva olyan élményekben lesz részetek, melyekről nem is álmodtatok!

Ha szeretnétek egy órára a legismertebb varázslótanonc bőrébe bújva kalandozni, ne hagyjátok ki ezt a játékot! Ha pedig sikerül megszereznetek a bölcsek kövét, mesteretek is büszke lehet rátok!

Hiteles játékkörnyezet, varázslatos és izgalmas feladványok, felejthetetlen játékélmény. Ezt tartogatja számotokra a Bölcsek köve nyomában szabadulószoba rejtélyek övezte világa, ijesztgetés és horror nélkül.

FONTOS!
Ha Bölcsek köve nyomában játékunk legkisebbeknek szóló verziójába szeretnétek időpontot foglalni, a foglalási űrlap megjegyzés rovatába kérjük, írjátok be: LEGKISEBBEKNEK. Ebből fogjuk tudni, hogy a kicsiknek való játékverziót készítsük elő nektek.

JÁTÉKOSOK SZÁMA:

  2-6 fő

JÁTÉKIDŐ:

  60 perc

NEHÉZSÉG:

GYEREKBARÁT, CSALÁDBARÁT:

A JÁTÉK ÁRA

(amely a csapat létszámától független):

TELJES ÁR:

 18.000 Ft

DIÁKKEDVEZMÉNYES ÁR:

 14.000 Ft

(Elég 1 db diákigazolvány / csapat)

NAGYCSALÁDOS KEDVEZMÉNYES ÁR:

 12.000 Ft

(csak nagycsaládos igazolvánnyal érvényes)

PÁROS JÁTÉK ÁRA:

 12.000 Ft

(2 fős csapat esetén)